header something seems missing

Home Forums WordPress Themes header something seems missing

This topic contains 11 replies, has 3 voices, and was last updated by  supporter 2 months, 1 week ago.

Website URL: http://oli.webdesign-grancanaria.de/
Theme: Presiden - Multi Kinds Store Responsive WordPress Theme
Purchase Code: Supplied
Support date: 2018-01-1186 days

  • Author
    Posts
  • #32196

    angel1982
    Participant

    it seems there is a problem with the headers. please look at the website.

    it wasnt possible to import all content so I imported them one by one .. but still not working. dont know whats wrong.

     

    thanks for helping me.

    sandra

  • #32219

    Volkan Ustaoglu
    Participant

    There is a similar problem. Do you know how do you it?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • #32236

    angel1982
    Participant

    I updated the theme now. but still got the same problems 🙁 …

  • #32267

    supporter
    Moderator

    Hi angel1982 and Volkan Ustaoglu.

    Please provide us your login details in private reply that we can help you.

    Thanks.

  • #32328

    angel1982
    Participant
    This reply has been marked as private.
  • #32348

    supporter
    Moderator

    Hi.

    I’ve fixed the header, the topbar menu can be change by go to Visual Composer -> Templates -> [your-header].

    Thanks.

  • #32349

    angel1982
    Participant

    thank you. but now there is a problem on the frontpage. where should be the categories it sais: undefined

  • #32350

    angel1982
    Participant

    oh also there isnt a sidebar in the categories of the shop :-/

  • #32359

    supporter
    Moderator

    Hi.

    You need to create your menu for that. Your menu being empty.

    Thanks.

  • #32447

    angel1982
    Participant

    there wasnt a menu before but doesnt matter, i deleted it.

    but we have new problems 🙁

    the new domain: http://www.pbd-distribution.com

     

    QuickView isnt working. the lightbox opens but then just loading and nothing appears. i hide it because the site is life. but maybe you know the problem..

    also it is not possilbe to add a coupon in the cart. there is just nothing happens. i also dont have a error or something. that is important to work. Also i think you changed how the price will be shown. we would need to display the price per unit. but thats not working. only in the cart. the solution now is ok, but not the best.

    hope you can help soon, as the website is online and we want to start selling..

  • #32448

    angel1982
    Participant

    ok, i could repair the thing with the coupons on my own.. the code just wasn´t in the “form” ..

  • #32467

    supporter
    Moderator

    Hi.

    Glad you made it your self.

    Thanks.

You must be logged in to reply to this topic.

Browser our premium, beautiful WooCommerce WordPress themes for your online store